Risteilyasiantuntijan vinkki – Näin hyödynnät vuoden parhaan tarjouskampanjan

Royal Caribbean -varustamon hulvaton Black Friday -kampanja alkaa pian. Risteilykeskuksen Petri antaa vinkit, joilla hyödynnät parhaiten vuoden älyttömimmän tarjouksen.

Black Friday -tarjous: Euron varausmaksukampanja

Kun varaat Royal Caribbeanin risteilyn 22.–26.11.2019, maksat risteilystä ennakkomaksuna 1 €/hlö. Risteilyn voi perua käytännössä kuluitta (vain 1 € ennakkomaksulla) vielä 42 päivää ennen risteilyn alkua.

Petrin vinkit

1. Älä murehdi, vaikka et tiedä vielä tulevia lomiasi!

"Hyödynnän itse nämä kerran vuodessa tulevat kampanjat täysimääräisesti. Vaikka en vielä kunnolla tietäisi lomiani tai muita aikataulujani, varaan aina Black Friday -kampanjan aikana 3–4 lomaristeilyä. Tiukka aikataulu rajoittaa usein menojani niin, että pääsen lopulta lähtemään vain yhdelle tai kahdelle varaamistani risteilyistä. Risteilyjen peruminen ei kuitenkaan harmita, sillä häviän peruutuskuluina vain yhden euron (kun peruutus tapahtuu 42 vuorokautta ennen lähtöä)."

2. Säästä rahaa!

"Varaan kampanjaan aikana muutaman risteilyn tulevalle vuodelle ja usein yhden myös sitä seuraavalle vuodelle. Tällä tavoin säästän rahaa! Risteilyt ovat käytännössä aina edullisempia, kun ne varaa hyvissä ajoin etukäteen. Olen esimerkiksi menossa maaliskuussa 2019 risteilylle, jonka varasin 15 kuukautta ennen risteilyn lähtöpäivää. Jos varaisin saman risteilyn nyt, niin hinta olisi noussut 800 euroa per matkustaja."

Jos suunnittelet kesä- tai syyslomaristeilyä, tai mahdollisesti jo seuraavan talven lomaristeilyä, varaa ne jo nyt! Jos et vielä tiedä ensi vuoden lomiasi, varaa vaikka kaksi peräkkäistä risteilyä sille ajankohdalle, jolloin todennäköisimmin saat loman järjestymään. Tällä tavoin todennäköisyys sille, että edes jompikumpi risteilylähtö osuu loma-ajankohtaan, on suurempi. Säästö hyvissä ajoin varatessa on paljon suurempi kuin se yhden euron kustannus, jonka joudut peruuttaessasi maksamaan. Muista kuitenkin perua ylimääräiset risteilyvaraukset sitten, kun lomaviikko selviää – tällöin joku toinen innokas risteilijä saa tehtyä oman varauksensa.

3. Hyödynnä hyvät peruutusehdot!

Euron varausmaksukampanjoiden yhteydessä Risteilykeskus muokkaa myös omat peruutusehtonsa siten, että asiakkaille ei koidu ylimääräisiä kuluja peruutuksista. Risteilyn peruutuskulu on Royal Caribbeanin peruutusehtojen mukaisesti yhden euron varausmaksun suuruinen, kun peruutus tehdään viimeistään 42 vuorokautta ennen risteilyn lähtöpäivää.

Eli ei muuta kuin suunnittelemaan tulevia risteilyjä! Risteilykeskuksen varausmoottori on erinomainen apuväline risteilyjen tutkimiseen. Voit tehdä Black Friday -kampanjan aikana (22.–26.11.) varausmoottorin kautta niin monta alustavaa varausta kuin haluat. Ja kun varaat risteilyn kampanja-aikana, saat toteutuneista risteilyistä myös Finnair Plus -pisteet tuplana (8 pistettä/euro).

Psst. Voit samalla hyödyntää Royal Caribbeanin muut alennus- ja tarjouskampanjat, kuten 35 % alen Karibian-risteilyistä ja "Kids Sail Free" -lapsihintakampanjan. Kannattaa myös muistaa, että jos olet lähdössä risteilemään isommalla porukalla (10 hlö), saat 1000 euron kerta-alennuksen ryhmälle. Katso kaikki tarjoukset Risteilykeskuksen nettisivuilta!

Kuvat: Royal Caribbean International / Risteilykeskus