Risteilyasiantuntijan vinkit – hyödynnä vuoden pimeimmät risteilytarjoukset

Risteilyvarustamot ovat lyöneet tiskiin vuoden parhaimmat tarjoukset, sillä Black Friday on täällä taas! Alennuskampanjoita, tarjouksia ja etuja pukkaa tuutin täydeltä. Jottei tarjousten etsiminen vie kaikkia voimia, olemme koonneet Black Friday -tarjoukset kätevästi yksiin kansiin nettisivuillemme.

Juuri nyt Bahamalla risteilemässä oleva Risteilykeskuksen Petri vinkkaa tarjousten helmet. Näin otat kaiken irti vuoden parhaista kampanjoista!

Risteilykeskuksen Petri lähettää terveisiä Bahaman-risteilyltä.

Varaa risteily ajoissa!

”Olen seurannut pitkään risteilyjen hintojen kehitystä – esimerkiksi viime vuonna Black Fridayn aikaan varasin risteilyn, jonka hinta oli varaushetkellä 1 000 euroa. Samaa risteilyä myytiin neljä kuukautta ennen lähtöä 1 600 eurolla. Risteilyvarausten kanssa ei siis kannata turhaan odotella, vaan varaus kannattaa tehdä lähes poikkeuksetta yli vuotta ennen lähtöä.”

Varsinkaan Royal Caribbeanin risteilyjen hintakehityksestä ei tarvitse kantaa huolta, sillä jos hinta jostain syystä sattuisi laskemaan ennen loppulaskun maksua (noin 2 kuukautta ennen lähtöä), voi Risteilykeskuksen kautta tehdä hintapäivityksen alempaan hintaan. Royal Caribbean perii muutoksesta kuluna 30 euroa/hlö, mutta lopullinen hintasäästö voi tästä huolimatta olla jopa useita satoja euroja.

Hyödynnä siis ihmeessä edullisemmat risteilyhinnat, ja varaa talven 2020–2021 lomaristeily jo nyt. Ota kiinni sinulle todennäköisimmin sopiva lähtöpäivä – Royal Caribbeanin risteilyn pystyy tarvittaessa perumaan vain 50 €/hlö peruutuskululla vielä jopa kuukautta ennen lähtöpäivää.

”Kuten oman risteilyvaraukseni kohdalla, säästö siihen, että risteilyn varaisi myöhemmin voi olla jopa 600 euron luokkaa. Tämän vuoksi 50 euron peruutuskuluriski kannattaa mielestäni ottaa juuri nyt, kun käynnissä ovat vuoden parhaimmat tarjouskampanjat.”
Royal Caribbeanin risteily kannattaa varata nyt.

Älyttömimmät Black Friday -tarjoukset

Royal Caribbean tarjoaa Black Fridayn kunniaksi hytin hinnasta jopa 300 euroa alennusta. Lisäksi varustamolla on tällä hetkellä käynnissä muita erinomaisia kampanjoita, kuten "Hytin toinen matkustaja -70 %", "Dubain risteilyt -50 %" ja "Lapset risteilevät lähes ilmaiseksi". Kaiken kukkuraksi Deluxe-juomapaketin saa varattua alennettuun hintaan. Kampanjat ovat yhdistettävissä keskenään, jolloin niistä syntyy aika huikea tarjouspaketti.

Norwegian Cruise Linen risteilyistä saa Black Fridayn kunniaksi alennusta 30 prosenttia – ja toisin kuin Royal Caribbeanilla, Norwegian Cruise Linella tällaisia alennuksia ei ole aiemmin juurikaan nähty.

”Saat tehtyä Norwegian Cruise Linen risteilystä All Inclusiven satasella, kun ostat juomapaketin ennakkoon Free at Sea -etuna. Norskin juomapaketti on paras laatuaan risteilyalalla.”

MSC Cruisesilla on tarjolla viikon risteilyjä käsittämättömään alkaen hintaan 259 €/hlö. MSC Cruises laittoi Black Fridayn kunniaksi käyntiin huikean alennuskampanjan, joka koskee äkkilähtö- ja muita tämän talven risteilyjä Karibialla ja Dubaissa. Ihanista talviristeilyistä saa alennusta jopa 600 euroa. Lisäksi ensi kesän Välimeren risteilyille on tarjolla jopa 850 euroa alennusta.

”Jos suunnittelet Dubain risteilyä vielä tälle talvelle, kannattaa valita MSC Cruisesin laiva. Dubaista risteilevä, huippuhieno ja monipuolinen MSC Bellissima valmistui tänä vuonna. Jos suunnittelet ensimmäistä risteilyäsi koko perheen voimin, kannattaa katsoa MSC Cruisesin vaihtoehdot tarkkaan, sillä varustamon lapsialennukset ovat alan parhaat.”

Jos taas janoat elämääsi luksusta, Silversea tarjoaa toisen sviitin puoleen hintaan. Ota kaverit mukaan ja laita hyöty puoliksi. Säästö on Silversean tapauksessa useita tuhansia euroja!

Eikä tässä suinkaan vielä kaikki – Risteilykeskus tarjoaa Black Friday -viikon etuna (27.11. –2.12.2019) kaikista varausmoottorimme kautta tehdyistä varauksista Finnair Plus -pisteitä tuplamäärän, eli 4-6 pistettä euroa kohden. Nyt jos koskaan kannattaa laittaa oma unelmaristeilysi varaukseen!

Lisätietoa näistä ja muista kiinnostavista kampanjoista löytyy Black Friday -kampanjasivultamme sekä tarjoussivultamme.

Norwegian Cruise Line on erinomainen valinta rennosta risteilylomasta haaveilevalle.

Risteilyasiantuntijat auttavat

Joukko asiantuntevia risteilyeksperttejä Eerikinkadun toimistollamme on valmiina auttamaan sinua kaikenlaisissa risteilyasioissa. Tervetuloa käymään paikan päällä! Palvelemme toki myös puhelimitse, sähköpostitse ja chatin välityksellä. Muista myös, että yli 20 000 risteilyä sisältävä varausmoottorimme palvelee väsymättömästi vuorokauden ympäri. Mukavia hetkiä risteilyjen parissa!